WordPress Maatwerk oplossingen

Websites volledig op maat gemaakt naar uw wensen en behoeftes. JOLD ontwikkelt maatwerk op basis van WordPress. Bijna alles is mogelijk, zie de voorbeelden.

JOLD heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites met WordPress maatwerk oplossingen en is hierdoor in staat uw website zo te vormen dat het aan alle wensen en eisen voldoet. Maatwerk tot in de puntjes!

WordPress is een volwassen opensource website beheer platform (CMS) dat in bijzonder veel uiteenlopende situaties geschikt is voor het beheren van bijna elk type website. Door middel van thema’s en plugins is JOLD in staat om in relatief korte tijd krachtige branche, bedrijfs en website specifieke functionaliteiten te ontwikkelen.

Enkele WordPress Maatwerk voorbeelden:

Verschillende soorten websites waar WordPress maatwerk goed geschikt voor is:

 • Simpele website met pagina’s
 • Nieuws website  / magazine
 • Bedrijven, mkb tot multinationals
 • Creatieven, artiesten, muzikanten, fotografen
 • Makelaars, garagisten, winkels, media

Voorbeelden van maatwerk functionaliteit:

 • DeepFM
  De DeepFM website bevat een bijzonder uitgebreide WordPress installatie waar al het nieuws, playlists etc worden gepubliceerd en beheerd door de DJ’s van de radio programma’s. De DJ’s kunnen zelf alle relevante gegevens, teksten en updates gemakkelijk bijhouden via diverse op maat gemaakte WordPress maatwerk plugins en functionaliteiten.
 • JOLD Interactive
  Ook de eigen JOLD website is voorzien van de nodige WordPress maatwerk functionaliteiten. De portfolio is een op maat ontwikkelde functionaliteit voorzien van automatische foto uitsnedes en plaatsing in de site en eigen categorieeen en tags.
 • Frank Foks
  Op maat gemaakt thema ontwikkeld aan de hand van het ontwerp van Frank Foks. Hier zijn diverse maatwerk plugins voor ontwikkeld waaronder de  agenda/gigs, youtube video’s en twitter integratie. Ook is er een complete webwinkel in de website geintegreerd, alles te beheren via 1 en de zelfde admin.

Cases een greep uit opgeleverde maatwerk oplossingen:

EK Stoneskimming
DeepFM – We Are Dance!
Ik Ben Openminded Website

Meer informatie over WordPress Maatwerk oplossingen:

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie over wat JOLD voor u kan betekenen op het gebied van WordPress Maatwerk oplossingen