SEO & Usability

JOLD verzorgt onderzoek, advies en verbeteringen in zoekmachine optimalisatie (SEO) en gebruiksvriendelijkheid van uw website, applicatie of webwinkel.

Goed en gericht gevonden worden is de sleutel tot het succes van website en webwinkel. Er komt alleen veel meer bij kijken als vaak gedacht word. JOLD begeleid u door het hele proces van doelstelling tot realisatie en rapportage.

Onderzoek:
Een gedegen seo onderzoek van de doelen, inhoud en techniek staat ten grondslag van de verder te nemen stappen. In het onderzoek word gekeken naar de structuur, opzet, inhoud en doeltreffendheid van uw website of webwinkel. Er word ook gekeken naar uw doelgroep, en hoe zei uw weten te bereiken. Wanneer converteren uw bezoekers?

Advies:
Aan de hand van een grondige analyse geeft JOLD een advies uit met niet alleen verbeteringen aan de huidige situatie, maar ook een best-practice strategie om ook in de toekomst een gedegen seo beleid te kunnen uitvoeren.

Implementatie:
JOLD neemt waar mogelijk de implementatie volledig voor haar rekening. Aanpassingen en verbeteringen worden in uw site aangebracht. Zelfs het vervangen en updaten van de inhoud en structuur van de site of shop word geregeld.
Dit gebeurt natuurlijk in een aparte test omgeving om continuïteit van uw onderneming op internet te garanderen.

Informatie aanvragen »

 

Cases een greep uit opgeleverd werk:

EK Stoneskimming
DeepFM – We Are Dance!
Ik Ben Openminded Website
Frank Foks
UnaFortes
HTML Karakters

Meer informatie over SEO & Usability:

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie over wat JOLD voor u kan betekenen op het gebied van SEO & Usability