Ik Ben Openminded Website

Ontwikkeling van een WordPress website voorzien van diverse standaard functionaliteiten ten behoeven van het Ik Ben Openminded project van RotterdamV

Ik Ben Openminded Website

O.M. staat voor Open Minded, een vrije of open geest. Weet jij wat dat precies is? Een definitie is: ‘zonder vooroordelen open staan voor nieuwe dingen’. Hoe reageer jij op nieuwe dingen? Positief, negatief of neutraal? Dat hangt natuurlijk af van het soort nieuwe dingen.

Opdracht:

De opdracht bestond uit het vertalen van de door Studio Roffert ontworpen website lay-out naar een werkende internet website, voorzien van alle gemakken door middel van implementatie van WordPress.

Uitvoering:

Voor de realisatie is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken waaronder CSS3 en HTML5. In de website zijn diverse extra functionaliteiten opgenomen en verwerkt waaronder contact formulieren, een foto gallery en de mogelijkheid om de menu’s geheel zelf te kunnen beheren.
Ook is er een poll / stem module geïmplementeerd om bezoekers een reactie te laten geven op bepaalde opinie vraagstukken.

Project details:

URL: ikbenopenminded.nl

Oprdachtgever: RotterdamV

Datum: 17-05-2012

Geleverd werk:

Afbeeldingen:

ikbenopenminded-02