Frank Foks

Ontwikkeling WordPress thema, en diverse WordPress maatwerk oplossingen en plugins voor website van singer songwriter Frank Foks.

Frank Foks

Frank Foks is een singer-songwriter die het graag simpel houd. “Genieten van muziek en het verspreiden van de liefde met de muziek geeft me zo’n geweldig gevoel.”
Frank heeft zojuist zijn debuut album “A Brand New Life” in Los Angelos opgenomen, en staat aan de start van een lange succesvolle internationale muzikale carrière.

Opdracht:

Frank Foks heeft een creatieve opleiding genoten en heeft zelf een zeer compleet ontwerp gerealiseerd voor zijn toekomstige website. De vraag naar JOLD was dit te vertalen naar een werkende website voorzien van alle gemakken en functionaliteiten, ontwikkeld voor WordPress.

Uitvoering:

Voor de realisatie van de diverse maatwerk functionaliteiten waaronder een agenda, album releases, discografie, muziek beluisteren, video archief, en een webwinkel is gebruik gemaakt van de uitgebreide mogelijkheden die in WordPress beschikbaar zijn om zo tot een compleet en functioneel resultaat op maat te komen.

Project details:

URL: frankfoks.com

Oprdachtgever: Frank Foks Music

Datum: 08-05-2012

Geleverd werk:

Afbeeldingen:

frank-foks-02frank-foks-03frank-foks-04