EK Stoneskimming

JOLD ontwierp en realiseerde de website voor Stoneskimming Brouwersdam. Een website ook geschikt voor moebiele apparaten, voorzien van alle gemakken.

EK Stoneskimming

Over het European Championship Stoneskimming

Het eerste, officiële European Championship Stoneskimming op 20 en 21 oktober 2012 aan de Brouwersdam in Zeeland is hét ‘feel good’ sportevenement van het jaar. Zo’n 300 deelnemers, jong en oud en vanuit verschillende landen, laten zich van hun sportieve kant zien en komen een steentje keilen op één van de mooiste natuurlocaties in Nederland. Aangemoedigd door zo’n 1.000 toeschouwers, strijden de deelnemers in verschillende categorieën om de Europese titel én dragen zij een steentje bij aan een goed doel.

Opdracht:

De opdracht bestond uit het ontwerpen en ontwikkelen van een website ter ondersteuning van het European Championship Stoneskimming Brouwersdam dat in oktober 2012 plaats vind bij de Brouwersdam aan het grevelingen meer.
JOLD ontwierp en realseerde een leuke website waarin een serieuze sport met een knipoog benaderd word.

Uitvoering:

Voor de realisatie van de website voor het European Championship Stoneskimming Brouwersdam is gebruik gemaakt van de laatste webstandaarden en technieken, waaronder een responsive design. De website is op alle mobiele aparaten beschikbaar.
Daarnaast is de website uitgerust met een WordPress CMS implementatie waardoor de organisatie van het evenement zelf de inhoud volledig zelf kunnen beheren.
JOLD heeft ook ondersteuning geboden bij het inzetten van een effectieve social media campagne.

 

 

Project details:

URL: stoneskimming.nl

Oprdachtgever: Stichting Cultuur en Recreatie Zuid-Holland

Datum: 04-09-2012

Geleverd werk:

Afbeeldingen:

stoneskimming-02stoneskimming-03