Diensten & Advies

Full service internet ontwerp, ontwikkeling, dienstverlening en advies op basis van jarenlange ervaring, de nieuwste technieken, methodes en standaarden.

Websites, Shops & Apps

Van concept naar ontwerp tot realisatie. JOLD ontwerpt, ontwikkelt en realiseert websites, webwinkels, webshops en web-applicaties met oog op detail.

Ontwerp & Ontwikkeling

Van concept tot ontwerp en van idee tot realisatie. JOLD maakt van uw idee, wensen en doelen een tot in detail gerealiseerde oplossing die werkt.

WordPress Maatwerk oplossingen

Websites volledig op maat gemaakt naar uw wensen en behoeftes. JOLD ontwikkelt op basis van WordPress maatwerk. Bijna alles is mogelijk, zie de voorbeelden.

Advies & Training

Verbeter uw kennis en krijg een beter besef van zoekmachine optimalisatie, gebruik van WordPress en sociale media door JOLD's training, advies & consultancy

SEO & Usability

JOLD verzorgt onderzoek, advies en verbeteringen in zoekmachine optimalisatie (SEO) en gebruiksvriendelijkheid van uw website, applicatie of webwinkel.

Mobiel & Responsive

Sites die op elk apparaat, pc, tablet en mobiel volledig werken, zonder aparte site te ontwikkelen. Effectief, kostenbesparend, degelijk en van deze tijd.

Social Media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het huidige internet. en spelen een steeds belangrijkere rol in het slagen van uw online strategieën.

Producten & oplossingen

Door jaren lange ervaring met ontwikkeling van maatwerk oplossingen is JOLD uw partner voor gerichte resultaten in diverse branches en disciplines.

QR Codes Ontwerp

Unieke geheel in eigen huisstijl ontwproen QR Codes voor een optimale herkenning.

Maatwerk functionaliteit

Elke website heeft zo z'n eisen. JOLD ontwikkeld maatwerk functionaliteiten en beheer oplossingen tot in detail. Wan klein tot groot, voor diverse branches.

SEO Scan & Site Update

Meer gerichte resultaten behalen met uw website. Het kan! En het is niet eens zo moeilijk. Kom er nu achter met de JOLD Website SEO check!

Vastgoed voor Makelaars

Makkelijk uw aanbod op uw website, voorzien van alle nodige details, vindbaar, gebruiksvriendelijk, en voorzien van de laatste snufjes en technieken.

Poppodia & Theaters

JOLD ontwikkeld websites met uitgebreide en veelzijdige opties speciaal voor poppodia, theaters, discotheken en horeca. Bekijk de mogelijkheden.

Occasions voor garagisten

Als autohandelaar wil je makkelijk occasions via internet aan de man brengen. Probeer de JOLD module voor het publiceren van occasions op uw website.

Artiesten, Dj’s & Bands

Doen waar je goed in bent: muziek maken! Dat is wat de website moet ondersteunen. JOLD heeft diverse handige oplossingen voor muzikanten en artiesten.